Årets nyhet: Snøkanonanlegg og kveldskjøring!


16. september 2010

For kommende vinter har vi investert i snøkanonanlegg og lysanlegg for kveldskjøring. Arbeidet er i full gang, og alt er klart til sesongstart som nærmer seg med stormskritt. Vi gleder oss!

Røldal Skisenter er stolte av å presentere årets nyheter! Nå kan vi tilby enda tidligere sesongstart og nærmest garantere gode snøforhold fra november til mai. Som om ikke det er nok, åpner de også opp for kveldskjøring i tre heiser og tre nedfarter, helt opp til 1120 m.o.h.

Snøkanonanlegget dekker hele nedfarten fra øvre varmestue, barnetrekket og ned til baseområdet. Tidligere år har vi opplevd fantastiske snøforhold i øvre del av skisenteret fra oktober, uten at det har vært nok natursnø i nedre del av anlegget. Med kunstsnøanlegget på plass er vi sikret tidlig sesongåpning og en god såle som varer langt ut i mai.

Røldal skisenter bygger samtidig lysanlegg i Røldal 1, Røldal 2 og barnetrekket. Kveldskjøring har vært etterspurt av så vel hytteeiere og fastboende, så vi gleder oss til å ønske de første gjestene velkommen til 320 høydemeter kveldskjøring . Kveldskjøring er planlagt på Tirsdager, Torsdager og Fredager i sesongen 2010-11. I forbindelse med anleggsarbeidet foretar vi pussing og grunnpreparering av enkelte nedfarter, slik at det skal mindre snø til for å åpne med gode forhold.